Последни новини

Нови серии Optima и dr. organic от ISOPLUS

След като приключи една успешна година на българския пазар, представлявайки и дистрибутирайки натурални хранителни добавки, ISOPLUS разширява продуктовата си гама и лансира dr. organic - натурална козметика с био-активни съставки, и Optima - серия натурални продукти за здравословна грижа. Новите серии вече се предлагат в аптеките със специалния знак ISOPLUS,  аптеки Фармастор и аптеки Медея.

 

С цел партньорите на ISOPLUS да се запознаят с новите серии и да научат за свойствата и употребата на новите продукти, компанията проведе семинар за фармацевтите и управителите на веригите аптеки на 28.11.2013 г. (четвъртък) в Гранд хотел София. Участниците в семинара имаха и възможността то изпробват част от новите продукти, като антиоксидантните сокове на Optima, и да получат като подарък продукти за красота на dr. organic.

 

 

 

 

 

Директор Експорт на ISOPLUS, г-н Спирос Харацидис, заяви: „Ние сме наистина щастливи от присъствието на ISOPLUS в България. Ще продължим да инвестираме и лансираме нови продукти, верни на нашата философия и винаги насочени към подобряване здравето и благополучието на хората.”